tirsdag den 28. maj 2013

Koldskål LCHF-Style

Når varmegraderne begynder at banke på, begynder min mand helt automatisk at sukke efter koldskål (det behøver faktisk ikke at være specielt varmt, før han går i gang)! Og den del er jo unægteligt blevet liiidt mere besværlig nu, hvor vi ikke bare kan hive den færdiglavede vare ned fra køleskabet i supermarkedet. 

Men så er det altså heller ikke værre! ;) 

Jeg lavede i hvert fald en LCHF venlig koldskål i går...og den smagte fantastisk. 

Så sommer - (please) do your worst! :)



Opskrift på LCHF Koldskål
4 pasteuriserende æggeblommer
7 spsk. Sukrin (eller mindre/mere om du ønsker - smag gerne til)
½ l. Gammeldags Økologisk Kærnemælk
½ l. Økologisk Tykmælk
½ tsk. Vanille pulver (Urtekram)
Skallen fra 1 økologisk Citron (helt fint-revet og uden den hvide del af skallen)

Fremgangsmåde
Pisk æggeblommer med Sukrin og vanille pulver til massen er tyk og lys (og Sukrinen er opløst). Tilsæt citron skal, tykmælk og kærnemælk. Rør godt igennem. 
Køl og spis. :)

Forslag til tilbehør / drys
Ristede mandler og solsikkekerner. Jordbær. Blåbær. Og så lige en klat flødeskum.



Og nårh ja...jeg har virkelig haft meget travlt på arbejdet! Men nu begynder det at lysne, og det samme gør min energi i forhold til bloggen. Så uden at love for meget, så tror jeg godt I kan regne med, at jeg er tilbage. :) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar