tirsdag den 5. marts 2013

De BEDSTE LCHF burgere!

Vi lavede i weekenden de absolut BEDSTE burgere - eller rettere burgerboller!

Vi serverede dem for to grandvoksne mænd, og alle var enige om, at hvis bare café-burgere var en brøkdel så gode... 
Det var virkelig et hit, som jeg allerede glæder mig til at servere igen.


Måske ikke jordens kønneste burger
- men en af de bedste dét var den! :)
Ikke nok med at de var gode, de var også virkelig nemme at lave OG bedst af alt...LCHF venlige. :)

Opskrift på verdens bedste LCHF Burgerboller (3 store eller 4 små)
3 spsk. Psyllium-frøskaller
1 tsk. Bagepulver
100 g. Sesamfrø
3 Æg
50 g. revet Cheddar

Fremgangsmåde
Bland Psyllium-frøskaller med bagepulver og sesamfrø. Pisk æggene og vend dem sammen med den revede ost. 

Fordel dejen i 3 "klatter" på en bageplade og bag dem ved 200 grader i 10 minutter (varmluft).


Byg din burger
Man kan jo bygge burgeren præcis som man vil.
Vi byggede dem helt traditionelt med tomat, salat, løgringe, agurker, cheddarost, bacon og gode (hakke)bøffer samt nedenstående Chilimayonnaise.


Opskrift på Chilimayonnaise
4 spsk. Hellmanns Mayonnaise
1 tsk. Tomatpuré
½ tsk. Chili (pulver)
Salt og Peber
Tabasco efter smag

Fremgangsmåde
Bland det hele sammen og smag til. 

VELBEKOMME! 


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar