fredag den 8. marts 2013

LCHF fastfood?

Det er ingen hemmelighed, at Sverige er meget længere fremme med Low Carb Living end man er i Danmark...meeen det sniger sig lige så stille ind på danskerne også!

I Sverige findes butikker (og her taler jeg ikke om netbutikker), der sælger Low Carb produkter i hobevis, og nu er de også fremme med fastfood kæder, der tilbyder Low Carb alternativer når du er på farten - fx et alternativ til burgeren!


Den svenske fastfood kæde Max er fordelt over hele Sverige, og nu er en enkelt butik også åbnet på den anden side af sundet: på Gammeltorv 4 i København! 

Det er, som jeg ser det, ét af de første miniskridt på vejen til en accept af, at danskerne også har fået øjnene (eller nu bedre kan få øjnene) op for fordelene ved at droppe kulhydraterne - også når man ind imellem spiser fastfood!

Andre alternativer
Det sker da at vi bestiller take-away herhjemme. Det har egentlig ikke ændret sig siden, vi begyndte på LCHF. Men de retter vi bestiller, har ændret sig en smule. Fx er vi tossede med Thai og Indisk mad - når vi bestiller det nu, er det bare uden ris eller Naan brød til. 
Da vi var på KISS kosten valgte vi de fedtfattige varianter og kogte selv noget Perlebyg fremfor ris som tilbehør, men nu vælger vi de fuldfede varianter (spækket med kokosmælk) og enten undlader vi helt tilbehør eller også bestiller vi en salat til. 
Det fungerer faktisk rigtig godt! :) Og et eller andet sted er det lidt luksus, at få lov til at spise sovs med ske. ;) 

Indisk Take-Away


2 kommentarer:

  1. Mmmums.. Sovs skal spises med ske. Det er bare sådan en skam, at det ikke er 'in' :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. ENIG! :D
      Vi må arbejde lidt på at det bliver 'in'! ;)

      Slet